DGV-Law
Groepering van advocaten

down

Welkom op de website van het advocatenkantoor DGV-Law

Sinds 1983 werken Miep Grouwels en Mark Van Roy als gegroepeerde advocaten aan de Brusselse balie. Luc Denys is advocaat sinds 1976 en was gedurende 20 jaar vennoot in het kantoor Blanmailland & partners. In 2012 hebben we onze deskundigheid samengevoegd. Samen met de advocaten Hilde Van Vreckom, Laura Trigaux, Peter De Lange en Julie Janssens zijn wij uitgegroeid tot een dynamisch en ervaren advocatenteam onder de naam DGV-Law.

Wij bieden u als cliënt een kwalitatieve juridische dienstverlening in de meest uiteenlopende rechtstakken, ondermeer familierecht, familiaal internationaal privaatrecht, vreemdelingen- en vluchtelingenrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, contractenrecht, huurrecht, bouwrecht, voorlopige bewindvoering, administratief recht, strafrecht en invordering van facturen.

Ook de juridische wereld kent de mondialisering. In alle domeinen van het recht krijgen we te maken met de invloed van het Europees en internationaal recht. We treden op voor mensen van over de hele wereld en kunnen voor u ook contacten leggen met advocaten in het buitenland. Bij ons staat daarbij de bescherming van de mensenrechten en de strijd tegen discriminatie centraal.

Voor uw probleem stellen wij u via een eerste richtinggevend advies een concrete en adequate oplossing voor. Transparantie, ook naar erelonen toe, en een persoonlijke aanpak dragen wij daarbij hoog in het vaandel.

Wij zorgen voor een voortdurende opvolging van uw dossier en beogen een zo groot mogelijke beschikbaarheid. Een vriendelijk, drietalig onthaal staat daarvoor borg.

Waar mogelijk proberen wij uw probleem op te lossen via bemiddeling en/of onderhandeling. Wanneer een gerechtelijke procedure de enige oplossing blijkt, garanderen wij u een snelle en efficiënte tussenkomst voor alle rechtscolleges over het hele land in beide landstalen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x